Figurforming ved naturlig brazilian buttlift

Brazilian buttlift (BBL) er på godt norsk rumpeforstørrelse og rumpeforming. Kosmetiske kirurgiske inngrep kalles også ofte for figurforming for det er akkurat det det som oftest er. Under inngrep arbeider som regel kirurgen på flere steder under samme inngrep.

Ved ønske om å foreta figurforming ved hjelp av brazilian buttlift, vil valg av kirurg og klinikk være det første en gjør. Kirurgen vil skissere og vise forventet resultat før inngrepet, og forklare hvordan ønskene kan realiseres. Å velge en erfaren spesialist som kan dempe eller øke forventningene ut ifra et realistisk resultat er uhyre viktig.

Kroppsbilde

Når vi vurderer vår egen kropp, vurderer vi ikke bare ut ifra om vi er overvektig eller slank. Vi ser etter blant annet proporsjoner, muskelmasse og fettansamlinger.

muskelmasse og fettansamlinger

Et av idealene i samfunnet og manges mål er å være slank, men hva betyr det egentlig? Et mer treffende begrep vil nok være å være slank og velproporsjonert. De aller fleste ønsker ikke å være slank som en strek. Målene er ofte å ha en flat mage med slank midje og en litt mer fyldig bakende.

Trening og en sunn og balansert diett kan og vil få de fleste langt på vei til egne personlige mål. Figurforming ved hjelp av fysisk trening og kosthold vil som regel ikke få oss helt til målstreken da sluttresultatet er nesten umulig å forutse.

Man kan bedrive punkttrening på enkelte kroppsdeler, men man kan ikke fullstendig garantere at resultatet blir akkurat slik man ser for seg. Man har ofte enkelte fettansamlinger som virker umulig å trene eller slanke vekk. Disse stedene er oftest genetisk forutbestemt. Mange strever med å bygge opp en struttende rumpe, og ved slanking av kroppen kan rumpen forsvinne.

Her kan man faktisk ved hjelp av brazilian buttlift (BBL) få formet og økt volumet på rumpen. Det man har gjort selv ved trening og kosthold vil ikke være bortkastet, men tvert imot hjelpe slik at inngrepet brazilian buttlift får bedre sluttresultat.

Brazilian buttlift uten noe kunstig implantat

Skrekkhistoriene hvor enkelte uheldige har fått satt inn feil implantat i baken er heldigvis ikke noe som oppleves her i landet ved profesjonelle klinikker. Dette er et inngrep som øker i popularitet og ved en slik rumpeforstørring brukes eget fett som tas fra et annet sted på kroppen.

Brazilian buttlift uten noe kunstig implantat

Fordelene er flere og ikke bare får man økt volum på rumpen, men man setter kun inn egne fettceller og i tillegg reduseres dermed uønskede fettdepot.

Ved slik flytting av fettet eller fett-transplantasjon, vil kirurgen med den ytterste nøyaktighet injisere fettet tilbake i kroppen og rumpen. Akkurat hvor vil være på de stedene på rumpen som trenger forandring og som man på forhånd har kartlagt. Kirurgen injiserer altså ditt eget fett og former det for å skape den formen man ønsker. Noen ønsker kanskje å fylle ut rumpens nedre deler, mens andre igjen fyller ut på sidene for å oppnå bedre proporsjoner og mindre midje.

Flere fordeler enn kun større rumpe

større rumpe

Som en del av figurforming vil naturlig brazilian buttlift kunne gi gode forandringer på andre kroppsdeler i tillegg til rumpen. For å få «fyllmasse» til rumpen fjernes fettceller fra for eksempel:

  • Hofter
  • Rygg
  • Magen
  • Lår

Det sier seg nesten selv at mange hadde vært fornøyd med kun å fjerne fettet på disse stedene. Effekten ved flyttingen av fettdepotene gjør at baken virker enda fyldigere og figuren blir enda bedre proporsjonert mot for eksempel en timeglass-figur hvis dette er ønskelig.

Er jeg en kandidat?

Man må sette seg opp til en konsultasjon slik at man kan få en vurdering fra kirurgen om dette inngrepet er for deg. Det anbefales som alle andre kirurgiske operasjoner at man velger erfarne kirurger som har arbeidet innen dette feltet og kan gi nok og realistisk informasjon.

Det er dog noen retningslinjer som kan gi deg en pekepinn på om brazilian buttlift er et inngrep som kan være riktig.Det anbefales å være normalvektig og det vil si at man har en BMI på et sted mellom 20 og 30. dette har med at personens vekt vil påvirke resultatet og i verste fall kan man få et mindre vellykket sluttresultat.

Det kan i enkelte tilfeller også være årsak til komplikasjoner. Overvekt øker faren betraktelig for komplikasjoner som kan oppstå under kirurgiske inngrep.

overflødige fettceller

Er man undervektig så kan det være vanskelig å finne steder fra kroppen å ta overflødige fettceller fra. Det kan virke som et luksusproblem, men gjennomsnittlig trenger kirurgen rundt 500 gram til hver rumpehalvdel. Er man i en slik situasjon og kanskje har gått svært mye ned i vekt slik at rumpen henger, kan det være en annen måte å rette dette opp. Snakk med kirurgen om for eksempel et seteløft er å foretrekke istedenfor brazilian buttlift.

Gir varig resultater

Det er nok viktig for de fleste at resultatet etter et slikt inngrep kan regnes som varig. Hvor permanent det vil være, avhenger av personens vekt i etterkant. For et langt og optimalt pent resultat bør man vedlike holde en stabil normalvekt. Ved vektøkning kan rumpen forstørres og samtidig vil størrelsen minskes hvis man går mye ned i vekt.

Det er selvfølgelig normalt for absolutt alle og ha mindre vektsvingninger gjennom livet og dette skal ikke påvirke resultatet i særlig grad. Når man tenker på vektens påvirkning så menes det kraftig vektøkning eller nedgang.

Figurforming ved naturlig brazilian buttlift

Man produserer ikke plutselig flere fettceller, men de man har kan øke i omfang og det er det som skjer når vi går opp i vekt. De stedene fettet fjernes fra vil derfor ikke få fettet tilbake. På lik linje så vil dette fettet som plasseres i rumpen virke som det som allerede er der.

Ved en slik fett-transplantasjon vil kirurgen ta høyde for at ikke alle fettcellene overlever. Ved å følge anvisninger postoperativt, er man med på å øke muligheten for at flest mulige celler overlever inngrepet.

Er man for eksempel en som røyker sigaretter så vil resultatet kunne påvirkes av om man holder seg røykfri en gitt periode etter operasjonen. Røykere har mindre oksygen i blodet og dette gir mindre oksygen til celler som minsker sjansen for overlevelse.

Kilder:

https://avivahelse.no/behandlinger/rumpeloft-brazilian-buttlift/